Vers és dallam Esszencia Kurzus

KIRSCH PÉTER

A vers

Nem csupán szó

Egyensúlyt teremt

Lélek és tudat között

Hogyan teremt lelki egyensúlyt a vers és a dallam ereje?

Megmutatom, hogyan használd fel a szavak és a zene varázslatos erejét, hogy begyógyítsák a lélek sebeit!

Ma még: olvasod és hallgatod. Holnap már: érted és éled!

KIRSCH PÉTER

Vers és dallam

Esszencia kurzus

A vers

Nem csupán szó

Egyensúlyt teremt

Lélek és tudat között

Hogyan teremt lelki egyensúlyt a vers és a dallam ereje?

Megmutatom, hogyan használd fel a szavak és a zene varázslatos erejét, hogy begyógyítsák a lélek sebeit!

Ma még: olvasod és hallgatod.

Holnap már: érted és éled!

Vers és dallam Esszencia

Az érzelmi hullámvasút az életünk része. Mire van szükségünk az egyensúlyhoz?

Kihívásokkal teli világunkban, állandó reklámzaj, munkahelyi problémák és családi kihívások, felkavaró információk és ingerek vesznek körül. Egyre nehezebb megtalálni a módját annak, hogy megértsük és kezeljük az érzelmeinket.

Az érzelmi egyensúly megőrzése kulcsfontosságú ahhoz, hogy hatékonyan kezeljük az életünk kihívásait és a stresszes helyzeteket.

Az érzelmi egyensúly hiánya számos egészségügyi és pszichológiai problémához vezethet, mint például a depresszió, az érzelmi kimerültség és a szorongás.

Az érzelmi egyensúly helyreállítása és megtartása az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell tennünk az életünk javításáért és az egészségünk megőrzéséért.

A Vers és Dallam Esszencia  Kurzus tananyagát úgy állítottam össze, hogy nem csupán segít neked megélni, feldolgozni az esetleg bennrekedt és elfojtott érzelmeket, hanem arra is megtanít, hogy a kurzus elvégzése után képes leszel ezt önállóan is fenntartani.

Túlzás nélkül állíthatom, benne van minden, amire szükséged van az egészséges tudat és lélek egyensúlyához. Nem pusztán egy irodalmi vagy zenei kurzusra invitállak.

Ez egy valódi lélektréning! Önismereti és személyiség fejlesztő kurzus, amelyhez az érzelmek leghatékonyabb esszenciáit, a költészetet és a zenét használjuk fel! A verset és a dallamot!

Vers és dallam esszencia

Értő olvasás, kreatív írás

Ez a kurzus abban segít neked, hogy az érzelmeid ellentét párjai egyensúlyt alkossanak és a valódi feladatukat töltsék be. Boldoggá és kiegyensúlyozottá tegyék a minden napjaidat, a benne található színes érzelemvilág teremtő ereje segítségével.

Z

Az érzelmeknek teremtő ereje van. Képesek létrehozni a gondolatokat.

Z

A gondolatnak is teremtő ereje van. Képes szavakba önteni az érzelmeket.

Z

A szavaknak is teremtő ereje van. A kimondott szó egyensúlyt teremt gondolat és érzelem között.

Z

A verseknek is teremtő ereje van, mert az érzelmek és a gondolatok kölcsönhatását írják le, a szavak segítségével.

A tudat vagy a lélek írja a verset?

A tanfolyam végére megérted miért olvasunk és írunk verseket, miként alkotja lelkünk részét a dallam.

ÉRZELMI HULLÁMVASÚT:

A Vers és Dallam szerepe az érzelmi hullámvasút kezelésében

Csepp a tengerben: az érzelmek tükrözése az életünkben

A VERS ÉS DALLAM VARÁZSA:

A Vers és Dallam helye a mindennapi életünkben

A 12 érzelem harmóniája a Vers és Dallam nyelvén

TUDAT ÉS LÉLEK EGYENSÚLYA:

A Vers és Dallam összhangja az önismeretben

A személyiségfejlődés új útja: a Vers és Dallam ereje

Vers és dallam Esszencia

Csepp a tengerben – Az érzelmek  jelentősége az életünkben

Ezt a 12 érzelmet hozzuk egyensúlyba a tanfolyam során a Vers és Dallam segítségével:

Szeretet: amikor kötődsz valakihez vagy valamihez, és pozitív érzelmeket táplálsz iránta. A szeretetet kifejezheted szavakkal, tettekkel és viselkedéssel is.

Gyűlölet: amikor ellenséges vagy negatív érzelmeket táplálsz valaki vagy valami iránt. A gyűlöletet kifejezheted szóban, tettben vagy viselkedésben is.

Boldogság: olyan érzés, amelyet az elégedettség, a jókedv jellemez, és általában pozitív élmények vagy események hatására érzed.

Szomorúság: amelyet általában negatív élmények vagy események hatására érzel. A szomorúság olyan érzés, amelyet a bánat és a fájdalom jellemez.

Megbocsátás: amelyet akkor érzel, amikor képes vagy elengedni a haragot és a sérelmeket, és feloldani a konfliktusokat. A megbocsátást olyan érzések jellemzik, mint az elfogadás, a béke és a megértés.

Harag: amelyet akkor érzel, amikor dühös vagy mérges vagy valami vagy valaki miatt. A harag olyan érzés, amelyet az irritáció, az agresszió és a frusztráció jellemez.

Remény: amikor pozitív kimenetelre vagy javulásra számítasz egy adott helyzetben. A remény olyan érzés, amelyet általában a bizakodás, a motiváció és az optimizmus jellemez.

Kétségbeesés: amikor elveszted a reményt egy adott helyzet javulására vagy megoldására. A kétségbeesést általában a szomorúság, a reménytelenség és a tehetetlenség jellemzi.

Bátorság: Az érzelem, amikor merészséget és bátorságot érzel valamilyen kihívás vagy veszélyes helyzet kezelésére, és felkészült vagy arra, hogy szembenézz az esetleges kockázatokkal.

Félelem: amikor bizonytalan vagy, aggódsz vagy félsz valamilyen lehetséges veszélytől vagy káros hatástól, és igyekszel megvédeni magad vagy elkerülni az adott helyzetet.

Szégyen: amikor Te rosszul érzed magad valamilyen cselekedeted vagy viselkedésed miatt, és aggódsz azért, hogy mások mit gondolnak rólad.

Büszkeség: amikor elégedett és büszke vagy önmagadra valamilyen eredmény vagy teljesítmény miatt, és pozitívan értékeled a saját cselekedeteidet vagy tulajdonságaidat.

 

Vers és dallam Esszencia

Milyen eszközökre lesz szükséged a tanfolyamon?

A tanfolyamhoz szükséged lesz egy online használható média eszközre: számítógép, laptop, táblagép, vagy egy okostelefon kiválóan megfelel.  A kreatív íráshoz használunk hagyományos eszközöket is, füzetet, ceruzát, radírt és tollat.

laptop

Bármilyen laptop amely kapcsolódik az internetre és tud videót lejátszani.

okostelefon

Bármilyen android vagy iPhone okostelefon, amely internetre kapcsolódik

Tablet, táblagép

Bármilyen tablet vagy táblagép amelyik wi-fi vagy mobilnet képes.

Számítógép

Bármilyen hagyományos számítógép, amely rá van kötve az internetre.

Vers és dallam esszencia

A tudományos kutatások is igazolták a versek erejét

Z

David Kidd és Emanuele Castano 2011-ben a "Reading Literary Fiction Improves Theory of Mind" cikkében publikált kutatása azt mutatta, hogy a szépirodalom olvasása fejleszti az empátiát és az együttérzést az olvasókban. A cikk a híres "Science" című tudományos folyóiratban jelent meg.

Z

Aczél Balázs és munkatársai 2013-ban az "Affect and the influence of literature: the emotional impact of literature and its implications for public health" című cikkben publikált kutatása kimutatta, hogy a versek, javítják az olvasók érzelmi állapotát. A cikk az "Journal of Affective Disorders" című szaklapban jelent meg.

Z

David S. Miall és Don Kuiken 2017-ben a "Feeling and form: A theory of affective reading" című könyvben publikálta, a versek, javítják az olvasók érzelmi önismeretét. Az olvasók nagyobb mértékben tudták azonosítani és leírni saját érzelmeiket az irodalmi művek olvasása után. A könyv az "University of Toronto Press" kiadásában jelent meg.

magamról

Nekik köszönhetem azt, aki ma vagyok…

Már kisgyerekként tudtam, hogy a zene, a színház, az irodalom az, ami igazán érdekel. Nekem Ők adták az igaz barátságokat, a lángoló szerelmet, megvigasztaltak, ha szomorú voltam és ott voltak velem akkor is, ha boldogság vett körül. Nekik köszönhetem azt, aki ma vagyok…

Végzettségeimet tekintve előadóművész, tanár vagyok. A művészetek mellett mindig is érdekeltek a vallások és  a gondolkodás tudománya. Először keleti, majd végül nyugati filozófiát tanultam a nemzetközileg is elismert professzortól Heller Ágnestől, a Szegedi Tudomány Egyetemen.

4 évig éltem Nyugat-Európa, majd 3 évig Amerika több országában. Ez idő alatt is előadóművészként dolgoztam.

Manapság saját céget vezetek, ami elsősorban művészeti tevékenységekkel foglalkozik.

Családommal Baján élek, két gyönyörű lány édesapja vagyok.

Ismerd meg ezt az izgalmas utat az érzelmek birodalmába, és érezd át a tudat és lélek egyensúlyát a Vers és Dallam Esszencia varázsereje segítségével

Hogyan juthatsz el a csodás olvasástól a varázslatos írásig?

Ahhoz, hogy elérd a kreatív írás állapotát, először át kell élned az értő olvasás élményét. A kurzus célja, hogy az értő olvasás, a kreatív írás, a zene és a meditáció segítségével elérjük a tudat és a lélek csodálatos összhangját.

Hogyan használd a költői eszköztárat hatékonyan?

Segítek neked felfedezni és megérteni a költői eszközök széles skáláját, hogy magabiztosan tudd felhasználni őket a mindennapok forgatagában. Olyan eszköztárat adok a kezedbe, ami egyensúlyban tartja azt a folyamatot, amit személyiségnek nevezünk.

Hogyan használd a meditáció és a művészet erejét?

A Vers és Dallam Esszencia Kurzuson nem csak a kreatív irodalmi és zenei eszközöket ismerheted meg. A tanfolyam során összekapcsoljuk a művészet és a lélek nyelvét. Felhasználjuk a meditációt a tudat és a lélek egyensúlyának kialakítására.

Hogyan láss az érzelmek mélyére a lélek könyvtárában?

Segítek neked felfedezni az érzelmek gazdag világát, és bevezetlek a Vers és Dallam Esszencia gyógyító erejébe. A kurzus, segítségével mélyebb megértést kapsz a saját érzéseidről, amelyek bőséges inspirációt jelenthetnek majd a lélek és tudat egyensúlyának kialakításához.

Vers és dallam esszencia

Hol lesz a kurzus?

Z

A piackutatás eredménye azt mutatta, hogy a Vers és Dallam Esszencia Kurzusra leginkább online keretek között van igény. Ezért kidolgoztam egy online tantervet, a Facebook eszközrendszerére, így nagyon egyszerű lesz a használata bárki számára, akinek van Facebook profilja.

Mikor kezdődik és meddig tart a kurzus?

Z

A kurzus kb. 3 hetes, de függ a te időbeosztásodtól is. Egy foglalkozás kb. 1 óra időtartamban. Minden foglalkozás videó és hanganyag formájában érhető el, így a tanfolyam időtartama alatt bármikor megnézheted.

Bónusz – Lesz-e személyes találkozó?

Z

Ha olyan vagy mint én és te is hiszel a személyes találkozó varázsában, akkor van egy jó hírem. Alkalmanként szervezek egy egész napos találkozót, amikor a tanfolyamon tanultakat személyesen is átélhetjük. Ennek van egy kis plusz költsége, de biztos vagyok benne, hogy pótolhatatlan élménnyel leszünk gazdagabbak.

Vers és dallam Esszencia

Mennyibe kerül?

Mielőtt rátérünk az anyagiakra fontos tudnod, hogy a kurzus jellege miatt maximum 12 főt tudok egyszerre fogadni! Így ha betelik a létszám egy kurzusnál addig várnod kell, amíg indul egy következő turnus. Ezért érdemes minél előbb jelentkezni. Ha beérkezett a regisztrációd, jelezni fogom, mikor indul a kurzusod.

Az online kurzus ára: 49,990,-Ft

A vásárlás menete nagyon egyszerű csak kattints rá valamelyik kék megrendelés gombra és kövesd az útmutatót!