Vers és dallam Esszencia

KIRSCH PÉTER

A vers

Nem csupán szó

Egyensúlyt teremt

Lélek és tudat között

Hogyan születik a vers?

Megmutatom, hogyan szövök érzelmekből gondolatot, s miként válnak szép szavakká az elveszettnek hitt mondatok!

Ma: a verseket olvasod. Holnap: már magad is írhatod!

KIRSCH PÉTER

Vers és dallam Esszencia

A vers

Nem csupán szó

Egyensúlyt teremt

Lélek és tudat között

Hogyan születik a vers?

Megmutatom, hogyan szövök érzelmekből gondolatot, s miként válnak szép szavakká az elveszettnek hitt mondatok!

Ma: a verseket olvasod. Holnap: már magad is írhatod!

Itt olvashatod a verseim, hallgathatod a dalaim!

A „művész” szó hallatán, mindenki más és más dologra gondol. Kirsch Péter egy különleges meglepetés, melyet csak akkor tud meg az érdeklődő, ha bekukkant a sorai mögé, amely sokak számára, szeretetet, s gyengéd pillanatokat ad.

Török Gáborné

Lélekemelő, elgondolkoztató és meghitt pillanatok okozója Kirsch Péter munkássága. Mindenkinek szeretettel ajánlom. Vers, mindegy kinek.

Lovász Katalin

Az alkotásai által olyan érzéseket és pillanatokat idéz elő, amelyek nyomot hagynak az emberben. Képes egyedi módon megfogni az emberek szívét és lelkét, és átadni nekik valami különlegeset és feledhetetlent.

Bíró István

Szeretettel ajánlom figyelmedbe az ajándékom! Ismerd meg ezt az izgalmas utat az érzelmek birodalmába és találd meg a szavak varázserejét a saját tollad által!

Hogyan juthatsz el a csodás olvasástól a varázslatos írásig?

Ahhoz, hogy elérd a kreatív írás állapotát, először át kell élned az értő olvasás élményét. Segítek, hogy az értő olvasás erejével a sorok mögé láss megértsd, a költők által megfestett képeket, az érzelmek árnyalatait, a szavak erejét és szépségét.

Hogyan használd a költői eszköztárat hatékonyan?

Segítek neked felfedezni és megérteni a költői eszközök széles skáláját, hogy magabiztosan tudj velük dolgozni. A „Hogyan születik a vers?” ajándékom mélyebb betekintést nyújt a költészet világába, segítve az eszközök és technikák elsajátítását.

Hogyan bírod írásra a meditáció erejét nap mint nap?

Az ajándékom segítő kezet nyújt az írás és a meditáció összekapcsolásában. Megmutatom, hogyan használhatod a gyakorlatban a meditációt az inspiráció és a kreativitás fokozására az írás folyamatában.

Hogyan láss az érzelmek mélyére a lélek könyvtárában?

Segítek neked felfedezni az érzelmek gazdag világát, és bevezetlek az írás gyógyító erejébe. Az ajándékom, segítségével mélyebb megértést kapsz a saját érzéseidről és tapasztalataidról, amelyek bőséges inspirációt jelenthetnek az írásban.

Vagyok, aki vagyok.

Ki adja az ajándékot neked?

Kirsch Péter

Fogad szeretettel a „Hogyan születik a vers?” ajándékomat!

Ez a kis meglepetésem arról szól, hogyan tudod felhasználni az én módszerem arra, hogy saját verset írj. Az érzelmeink ritmikus, dallamos megfogalmazása nem csupán jó kikapcsolódás, hanem teremtő erővel is bír. Mert amire a koncentrált, kreatív figyelmünket összepontosítjuk, valósággá is válhat.

Érzelmekből gondolat, gondolatból szép szavak

A vers az érzelmek esszenciája. A kimondott szónak ereje van, a leírt versnek még nagyobb. Segíthet, hogy a jó úton tartson, ha boldog vagy, megóvhat, ha csalódás ért. Kiírhatod magadból a bánatot és megtisztult, erősebb lélekkel folytathatod az életed. Ha másoknak is megérinti a szívét az alkotásod, már nem csak magadon, hanem másokon is segíthetsz a verseddel. Erről szól a küldetésem. Tarts velem!